Referencje Facebook

  • 5 star review  Pełen profesjonalizm mega wrażenie i efekty .Polecam Serdecznie !!!!!!

    Jolanta Kumkowska Avatar Jolanta Kumkowska
    November 14, 2017
  • positive review  Polecam całym sercem ! Organizacja i prowadzenie Wesela na najwyższym poziomie. Bardzo dobry kontakt. Udało się zorganizować wszystko a niektóre rzeczy nawet na ostatnio chwilę bez żadnych problemów. DJ otwarty na wszystkie propozycje, wytyczne, pomaga rozwiązać wszystkie napotkane problemy. Polecam z czystym sumieniem ! 🙂

    Wojtek Ciura Avatar Wojtek Ciura
    February 26, 2020
  • 5 star review  Najlepszy Dj, super zabawa, muzyka dopasowana do gości. Lepiej trafić nie mogliśmy. Polecamy z czystym sumieniem �

    Marta Kaźmierowicz Avatar Marta Kaźmierowicz
    July 10, 2018
  • positive review  Lepszej osoby prowadzącej nasze wesele nie mogliśmy sobie wybrać! Norbert jest profesjonalistą w każdym calu, wszystko było tak jak sobie wymarzyliśmy. Cudowny instynkt muzyczny, idealny styl prowadzenia wesela i zachęcania do zabawy ☺️ Nasi goście byli bardzo zadowoleni i nie mogli się nadziwić, że wesele z DJ’em może być tak fajne! Stereotypy zażegnane, wszyscy zaskoczeni, my szczęśliwi. Norbert jest mistrzem w tym co robi, z całego serca i z czystym sumieniem polecamy! To dzięki niemu nasze wesele jest niezapomniane ☺️

    Kamila Majewska Avatar Kamila Majewska
    August 13, 2018
  • 5 star review  Najlepszy w całym mieście�

    Natalia Romatowska Avatar Natalia Romatowska
    April 15, 2018
  • positive review  Czlowiek orkiestra mega pozytywny zagra, zaspiewa, pobawi gości przy stole. Nawet najbardziej opornych gości wyciągnie na parkiet. Duże 5 odemnie i od żony. WIELKIE DZIĘKI NORBI !!!

    Paweł Kalinowski Avatar Paweł Kalinowski
    September 11, 2019
  • positive review  Polecam w 100% praca wykonana w terminie zgodnie z umową

    Mariusz Skrzypek Avatar Mariusz Skrzypek
    March 10, 2020
  • positive review  Chcesz mieć niezapomniane wrażenia, oprawę na najlepszym poziomie i zadowolenie 100%swoje i gości? To jest oferta dla Ciebie. Wesela, andrzejki, urodziny? Dla niego nie ma rzeczy nie do ogarnięcia 🔥👌Zero nudy - dużo śmiechu. Muzyka? - wedle życzenia i dla każdego. Oświetlenie? - nawet z piwnicy zrobi sale balową🤣z efektem wow. Nie zwlekaj!Zarezerwuj termin! Polecam!!!

    Natalia Romatowska Avatar Natalia Romatowska
    June 22, 2019
  • 5 star review  Goscie pod wielkim wrazeniem wodzireja. Super zabawa i efekty specjalne. Pelen profesjonalizm!!! Dziekujemy �

    Justa Jan Avatar Justa Jan
    September 18, 2017
  • positive review  DJ naprawdę godny polecenia, studniówkę czerwonego 2020 przeprowadził fantastycznie, wręcz fenomenalnie, pełen profesjonalizm. Wszyscy byli wręcz zachwyceni i oczarowani, ciągle było mnóstwo tańczących ludzi na parkiecie - po prostu wspaniale. DJ z prawdziwą pasją wykonuje swoją pracę, współpraca ciągle układała się świetnie. Polecam z całego serca 😇

    Przemek Sadowski Avatar Przemek Sadowski
    January 12, 2020

Referencje DjNORBI