Referencje Facebook

  • 5 star review  Dzięki wielkie!! Bylem na wielu weselach spotykałem różnych dobrych DJ, przeróżne wyśmienite orkiestry, jednak to co zrobil Norbi na naszym weselu przebiło wszystkich!! Jest masterem swojego fachu, jest super DJ, nieziemskim konferansjerem/wodzirejem! Potrafi wyczuć gości, intuicyjnie dobiera muzyke zeby oderwać od stołu nawet najbardziej zasiedzianych gości. Jest mega kreatywny, ma nieziemskie poczucie humoru - wszytsko robi ze smakiem. Norbi, zrobiles mega robotę!!! Polecę Cie każdemu!!

    Marek Andrejczyk Avatar Marek Andrejczyk
    September 12, 2017
  • positive review  Tak tak tak! Można śmiało powierzyć temu Panu prowadzenie wesela! Wszyscy zadowoloni od najmłodszych do najstarszych gości a Para młoda to się w ogóle nie spodziewała, że tak dobrze będzie się bawić na własnym weselu 😂 Zdecydowanie polecam!

    Paulina Wawdziejczuk Avatar Paulina Wawdziejczuk
    July 21, 2019
  • 5 star review  Najlepszy DJ ! Dziękujemy za wspaniałą imprezę, lepszego prowadzącego nie mogliśmy sobie wymarzyć. Goście byli zachwyceni, bawili się do rana i już w trakcie wesela wiele osób pytało 'co to za Dj i skąd Go wzięliśmy ' :)) Norbert wysłuchał naszych sugestii, dorzucił swoje pomysły i wyszło idealnie. Muzyka była różnorodna, tak by każdy znalazł coś dla siebie, zabawy wyjątkowe, nie oklepane. A Ci co chcą mieć muzykę na żywo i z tego powodu decydują się na zespół, żaden problem, ten Dj też zaśpiewa jeśli Młodzi i Goście sobie tego zażyczą 🙂 Polecamy w 100% i mamy nadzieję, że będziemy jeszcze mieli okazję bawić się na imprezie prowadzonej przez Norberta ! 🙂

    Klaudia Stankiewicz Avatar Klaudia Stankiewicz
    October 10, 2017
  • 5 star review  Najlepszy w całym mieście�

    Natalia Romatowska Avatar Natalia Romatowska
    April 15, 2018
  • positive review  Lepszej osoby prowadzącej nasze wesele nie mogliśmy sobie wybrać! Norbert jest profesjonalistą w każdym calu, wszystko było tak jak sobie wymarzyliśmy. Cudowny instynkt muzyczny, idealny styl prowadzenia wesela i zachęcania do zabawy ☺️ Nasi goście byli bardzo zadowoleni i nie mogli się nadziwić, że wesele z DJ’em może być tak fajne! Stereotypy zażegnane, wszyscy zaskoczeni, my szczęśliwi. Norbert jest mistrzem w tym co robi, z całego serca i z czystym sumieniem polecamy! To dzięki niemu nasze wesele jest niezapomniane ☺️

    Kamila Majewska Avatar Kamila Majewska
    August 13, 2018
  • positive review  Własciwy człowiek na wlasciwym miejscu! Z czystym sumieniem polecam na kazdego rodzaju impreze! Przesympatyczna osoba z anielska cierpliwoscia do mlodych ludzi 🙂 muzyka roznoroda , wspanialy wokal , atrakcyjne ceny i bogate wyposażenie to tylko dodatkowe atuty !!!!! polecam goraco !!!!! 🙂

    Marta Garlińska Avatar Marta Garlińska
    February 9, 2019
  • positive review  to jest osoba która dostosuje się z muzyką dla każdej osoby od 10l do 88l, nie ma mowy o monotonii i nietrafienia z muzyka. Gorąco polecam i jeśli bym miał znowu wybierać osobę od oprawy muzycznej to wybrał bym go ponownie.

    Damian Korzun Avatar Damian Korzun
    September 9, 2019
  • 5 star review  Co po niektórzy goście byli przerażeni wiadomością że na weselu będzie prowadzącym Dj 😵?!?! A tu przeżyli miłe zaskoczenie!!! Wszyscy jak jeden opuszczając salę weselną byli pod pozytywnym wrażeniem!!! DZIĘKUJĘ 😘

    Olga Kucharska Avatar Olga Kucharska
    November 7, 2017
  • positive review  Chcesz mieć niezapomniane wrażenia, oprawę na najlepszym poziomie i zadowolenie 100%swoje i gości? To jest oferta dla Ciebie. Wesela, andrzejki, urodziny? Dla niego nie ma rzeczy nie do ogarnięcia 🔥👌Zero nudy - dużo śmiechu. Muzyka? - wedle życzenia i dla każdego. Oświetlenie? - nawet z piwnicy zrobi sale balową🤣z efektem wow. Nie zwlekaj!Zarezerwuj termin! Polecam!!!

    Natalia Romatowska Avatar Natalia Romatowska
    June 22, 2019
  • 5 star review  Goscie pod wielkim wrazeniem wodzireja. Super zabawa i efekty specjalne. Pelen profesjonalizm!!! Dziekujemy �

    Justa Jan Avatar Justa Jan
    September 18, 2017

Referencje DjNORBI