Referencje Facebook

  • positive review  Lepszej osoby prowadzącej nasze wesele nie mogliśmy sobie wybrać! Norbert jest profesjonalistą w każdym calu, wszystko było tak jak sobie wymarzyliśmy. Cudowny instynkt muzyczny, idealny styl prowadzenia wesela i zachęcania do zabawy ☺️ Nasi goście byli bardzo zadowoleni i nie mogli się nadziwić, że wesele z DJ’em może być tak fajne! Stereotypy zażegnane, wszyscy zaskoczeni, my szczęśliwi. Norbert jest mistrzem w tym co robi, z całego serca i z czystym sumieniem polecamy! To dzięki niemu nasze wesele jest niezapomniane ☺️

    Kamila Majewska Avatar Kamila Majewska
    August 13, 2018
  • positive review  Tak tak tak! Można śmiało powierzyć temu Panu prowadzenie wesela! Wszyscy zadowoloni od najmłodszych do najstarszych gości a Para młoda to się w ogóle nie spodziewała, że tak dobrze będzie się bawić na własnym weselu 😂 Zdecydowanie polecam!

    Paulina Wawdziejczuk Avatar Paulina Wawdziejczuk
    July 21, 2019
  • 5 star review  Goscie pod wielkim wrazeniem wodzireja. Super zabawa i efekty specjalne. Pelen profesjonalizm!!! Dziekujemy �

    Justa Jan Avatar Justa Jan
    September 18, 2017
  • positive review  Chcesz mieć niezapomniane wrażenia, oprawę na najlepszym poziomie i zadowolenie 100%swoje i gości? To jest oferta dla Ciebie. Wesela, andrzejki, urodziny? Dla niego nie ma rzeczy nie do ogarnięcia 🔥👌Zero nudy - dużo śmiechu. Muzyka? - wedle życzenia i dla każdego. Oświetlenie? - nawet z piwnicy zrobi sale balową🤣z efektem wow. Nie zwlekaj!Zarezerwuj termin! Polecam!!!

    Natalia Romatowska Avatar Natalia Romatowska
    June 22, 2019
  • positive review  Własciwy człowiek na wlasciwym miejscu! Z czystym sumieniem polecam na kazdego rodzaju impreze! Przesympatyczna osoba z anielska cierpliwoscia do mlodych ludzi 🙂 muzyka roznoroda , wspanialy wokal , atrakcyjne ceny i bogate wyposażenie to tylko dodatkowe atuty !!!!! polecam goraco !!!!! 🙂

    Marta Garlińska Avatar Marta Garlińska
    February 9, 2019
  • 5 star review  Co po niektórzy goście byli przerażeni wiadomością że na weselu będzie prowadzącym Dj 😵?!?! A tu przeżyli miłe zaskoczenie!!! Wszyscy jak jeden opuszczając salę weselną byli pod pozytywnym wrażeniem!!! DZIĘKUJĘ 😘

    Olga Kucharska Avatar Olga Kucharska
    November 7, 2017
  • 5 star review  Profesjonalista to mało powiedziane. Praca z Tobą to przyjemność. Dziękuję

    Monika Jagłowska Avatar Monika Jagłowska
    January 10, 2018
  • 5 star review  Najlepszy w całym mieście�

    Natalia Romatowska Avatar Natalia Romatowska
    April 15, 2018
  • positive review  DJ naprawdę godny polecenia, studniówkę czerwonego 2020 przeprowadził fantastycznie, wręcz fenomenalnie, pełen profesjonalizm. Wszyscy byli wręcz zachwyceni i oczarowani, ciągle było mnóstwo tańczących ludzi na parkiecie - po prostu wspaniale. DJ z prawdziwą pasją wykonuje swoją pracę, współpraca ciągle układała się świetnie. Polecam z całego serca 😇

    Przemek Sadowski Avatar Przemek Sadowski
    January 12, 2020
  • positive review  Nie mogłam wybrać lepszej osoby do poprowadzenia zabawy weselnej! Pan Norbert rozruszał wszystkich gości, bez wyjątku, nawet tych, którym z tańcem i zabawą nie po drodze. Nie było osoby, której nie zaangażowałby w zabawę. Doskonale rozumie potrzeby Pary Młodej, ale weryfikuje również wszystko na bieżąco patrząc na to, jak bawią się goście. Ja i mąż jesteśmy zachwyceni, a goście nie chcieli schodzić z parkietu do bardzo późna. Z czystym sercem polecam wszystkim tym, którzy chcą mieć wymarzoną zabawę weselną!

    Urszula Buziewicz Avatar Urszula Buziewicz
    August 26, 2019

Referencje DjNORBI