Referencje Facebook

  • 5 star review  Pełen profesjonalizm mega wrażenie i efekty .Polecam Serdecznie !!!!!!

    Jolanta Kumkowska Avatar Jolanta Kumkowska
    November 14, 2017
  • 5 star review  Co po niektórzy goście byli przerażeni wiadomością że na weselu będzie prowadzącym Dj 😵?!?! A tu przeżyli miłe zaskoczenie!!! Wszyscy jak jeden opuszczając salę weselną byli pod pozytywnym wrażeniem!!! DZIĘKUJĘ 😘

    Olga Kucharska Avatar Olga Kucharska
    November 7, 2017
  • positive review  DJ naprawdę godny polecenia, studniówkę czerwonego 2020 przeprowadził fantastycznie, wręcz fenomenalnie, pełen profesjonalizm. Wszyscy byli wręcz zachwyceni i oczarowani, ciągle było mnóstwo tańczących ludzi na parkiecie - po prostu wspaniale. DJ z prawdziwą pasją wykonuje swoją pracę, współpraca ciągle układała się świetnie. Polecam z całego serca 😇

    Przemek Sadowski Avatar Przemek Sadowski
    January 12, 2020
  • positive review  Tak tak tak! Można śmiało powierzyć temu Panu prowadzenie wesela! Wszyscy zadowoloni od najmłodszych do najstarszych gości a Para młoda to się w ogóle nie spodziewała, że tak dobrze będzie się bawić na własnym weselu 😂 Zdecydowanie polecam!

    Paulina Wawdziejczuk Avatar Paulina Wawdziejczuk
    July 21, 2019
  • positive review  Polecam w 100% praca wykonana w terminie zgodnie z umową

    Mariusz Skrzypek Avatar Mariusz Skrzypek
    March 10, 2020
  • 5 star review  Profesjonalista to mało powiedziane. Praca z Tobą to przyjemność. Dziękuję

    Monika Jagłowska Avatar Monika Jagłowska
    January 10, 2018
  • positive review  Czlowiek orkiestra mega pozytywny zagra, zaspiewa, pobawi gości przy stole. Nawet najbardziej opornych gości wyciągnie na parkiet. Duże 5 odemnie i od żony. WIELKIE DZIĘKI NORBI !!!

    Paweł Kalinowski Avatar Paweł Kalinowski
    September 11, 2019
  • positive review  to jest osoba która dostosuje się z muzyką dla każdej osoby od 10l do 88l, nie ma mowy o monotonii i nietrafienia z muzyka. Gorąco polecam i jeśli bym miał znowu wybierać osobę od oprawy muzycznej to wybrał bym go ponownie.

    Damian Korzun Avatar Damian Korzun
    September 9, 2019
  • positive review  Polecam całym sercem ! Organizacja i prowadzenie Wesela na najwyższym poziomie. Bardzo dobry kontakt. Udało się zorganizować wszystko a niektóre rzeczy nawet na ostatnio chwilę bez żadnych problemów. DJ otwarty na wszystkie propozycje, wytyczne, pomaga rozwiązać wszystkie napotkane problemy. Polecam z czystym sumieniem ! 🙂

    Wojtek Ciura Avatar Wojtek Ciura
    February 26, 2020
  • 5 star review  Najlepszy DJ ! Dziękujemy za wspaniałą imprezę, lepszego prowadzącego nie mogliśmy sobie wymarzyć. Goście byli zachwyceni, bawili się do rana i już w trakcie wesela wiele osób pytało 'co to za Dj i skąd Go wzięliśmy ' :)) Norbert wysłuchał naszych sugestii, dorzucił swoje pomysły i wyszło idealnie. Muzyka była różnorodna, tak by każdy znalazł coś dla siebie, zabawy wyjątkowe, nie oklepane. A Ci co chcą mieć muzykę na żywo i z tego powodu decydują się na zespół, żaden problem, ten Dj też zaśpiewa jeśli Młodzi i Goście sobie tego zażyczą 🙂 Polecamy w 100% i mamy nadzieję, że będziemy jeszcze mieli okazję bawić się na imprezie prowadzonej przez Norberta ! 🙂

    Klaudia Stankiewicz Avatar Klaudia Stankiewicz
    October 10, 2017

Referencje DjNORBI