Referencje Facebook

  • 5 star review  Profesjonalista to mało powiedziane. Praca z Tobą to przyjemność. Dziękuję

    Monika Jagłowska Avatar Monika Jagłowska
    January 10, 2018
  • positive review  Rownież dziękujemy!!! Jesteśmy zachwyceni i goście również, parkiet był pełen do samego rana!! 💓💓

    Martyna Dembińska Avatar Martyna Dembińska
    June 5, 2019
  • positive review  to jest osoba która dostosuje się z muzyką dla każdej osoby od 10l do 88l, nie ma mowy o monotonii i nietrafienia z muzyka. Gorąco polecam i jeśli bym miał znowu wybierać osobę od oprawy muzycznej to wybrał bym go ponownie.

    Damian Korzun Avatar Damian Korzun
    September 9, 2019
  • positive review  Tak tak tak! Można śmiało powierzyć temu Panu prowadzenie wesela! Wszyscy zadowoloni od najmłodszych do najstarszych gości a Para młoda to się w ogóle nie spodziewała, że tak dobrze będzie się bawić na własnym weselu 😂 Zdecydowanie polecam!

    Paulina Wawdziejczuk Avatar Paulina Wawdziejczuk
    July 21, 2019
  • positive review  Polecam w 100% praca wykonana w terminie zgodnie z umową

    Mariusz Skrzypek Avatar Mariusz Skrzypek
    March 10, 2020
  • 5 star review  Co po niektórzy goście byli przerażeni wiadomością że na weselu będzie prowadzącym Dj 😵?!?! A tu przeżyli miłe zaskoczenie!!! Wszyscy jak jeden opuszczając salę weselną byli pod pozytywnym wrażeniem!!! DZIĘKUJĘ 😘

    Olga Kucharska Avatar Olga Kucharska
    November 7, 2017
  • positive review  Polecam całym sercem ! Organizacja i prowadzenie Wesela na najwyższym poziomie. Bardzo dobry kontakt. Udało się zorganizować wszystko a niektóre rzeczy nawet na ostatnio chwilę bez żadnych problemów. DJ otwarty na wszystkie propozycje, wytyczne, pomaga rozwiązać wszystkie napotkane problemy. Polecam z czystym sumieniem ! 🙂

    Wojtek Ciura Avatar Wojtek Ciura
    February 26, 2020
  • positive review  Własciwy człowiek na wlasciwym miejscu! Z czystym sumieniem polecam na kazdego rodzaju impreze! Przesympatyczna osoba z anielska cierpliwoscia do mlodych ludzi 🙂 muzyka roznoroda , wspanialy wokal , atrakcyjne ceny i bogate wyposażenie to tylko dodatkowe atuty !!!!! polecam goraco !!!!! 🙂

    Marta Garlińska Avatar Marta Garlińska
    February 9, 2019
  • positive review  Chcesz mieć niezapomniane wrażenia, oprawę na najlepszym poziomie i zadowolenie 100%swoje i gości? To jest oferta dla Ciebie. Wesela, andrzejki, urodziny? Dla niego nie ma rzeczy nie do ogarnięcia 🔥👌Zero nudy - dużo śmiechu. Muzyka? - wedle życzenia i dla każdego. Oświetlenie? - nawet z piwnicy zrobi sale balową🤣z efektem wow. Nie zwlekaj!Zarezerwuj termin! Polecam!!!

    Natalia Romatowska Avatar Natalia Romatowska
    June 22, 2019
  • 5 star review  Najlepszy Dj, super zabawa, muzyka dopasowana do gości. Lepiej trafić nie mogliśmy. Polecamy z czystym sumieniem �

    Marta Kaźmierowicz Avatar Marta Kaźmierowicz
    July 10, 2018

Referencje DjNORBI