Referencje Facebook

  • positive review  Czlowiek orkiestra mega pozytywny zagra, zaspiewa, pobawi gości przy stole. Nawet najbardziej opornych gości wyciągnie na parkiet. Duże 5 odemnie i od żony. WIELKIE DZIĘKI NORBI !!!

    Paweł Kalinowski Avatar Paweł Kalinowski
    September 11, 2019
  • positive review  to jest osoba która dostosuje się z muzyką dla każdej osoby od 10l do 88l, nie ma mowy o monotonii i nietrafienia z muzyka. Gorąco polecam i jeśli bym miał znowu wybierać osobę od oprawy muzycznej to wybrał bym go ponownie.

    Damian Korzun Avatar Damian Korzun
    September 9, 2019
  • positive review  Rownież dziękujemy!!! Jesteśmy zachwyceni i goście również, parkiet był pełen do samego rana!! 💓💓

    Martyna Dembińska Avatar Martyna Dembińska
    June 5, 2019
  • positive review  Nie mogłam wybrać lepszej osoby do poprowadzenia zabawy weselnej! Pan Norbert rozruszał wszystkich gości, bez wyjątku, nawet tych, którym z tańcem i zabawą nie po drodze. Nie było osoby, której nie zaangażowałby w zabawę. Doskonale rozumie potrzeby Pary Młodej, ale weryfikuje również wszystko na bieżąco patrząc na to, jak bawią się goście. Ja i mąż jesteśmy zachwyceni, a goście nie chcieli schodzić z parkietu do bardzo późna. Z czystym sercem polecam wszystkim tym, którzy chcą mieć wymarzoną zabawę weselną!

    Urszula Buziewicz Avatar Urszula Buziewicz
    August 26, 2019
  • 5 star review  Co po niektórzy goście byli przerażeni wiadomością że na weselu będzie prowadzącym Dj 😵?!?! A tu przeżyli miłe zaskoczenie!!! Wszyscy jak jeden opuszczając salę weselną byli pod pozytywnym wrażeniem!!! DZIĘKUJĘ 😘

    Olga Kucharska Avatar Olga Kucharska
    November 7, 2017
  • positive review  Polecam całym sercem ! Organizacja i prowadzenie Wesela na najwyższym poziomie. Bardzo dobry kontakt. Udało się zorganizować wszystko a niektóre rzeczy nawet na ostatnio chwilę bez żadnych problemów. DJ otwarty na wszystkie propozycje, wytyczne, pomaga rozwiązać wszystkie napotkane problemy. Polecam z czystym sumieniem ! 🙂

    Wojtek Ciura Avatar Wojtek Ciura
    February 26, 2020
  • positive review  DJ naprawdę godny polecenia, studniówkę czerwonego 2020 przeprowadził fantastycznie, wręcz fenomenalnie, pełen profesjonalizm. Wszyscy byli wręcz zachwyceni i oczarowani, ciągle było mnóstwo tańczących ludzi na parkiecie - po prostu wspaniale. DJ z prawdziwą pasją wykonuje swoją pracę, współpraca ciągle układała się świetnie. Polecam z całego serca 😇

    Przemek Sadowski Avatar Przemek Sadowski
    January 12, 2020
  • positive review  Lepszej osoby prowadzącej nasze wesele nie mogliśmy sobie wybrać! Norbert jest profesjonalistą w każdym calu, wszystko było tak jak sobie wymarzyliśmy. Cudowny instynkt muzyczny, idealny styl prowadzenia wesela i zachęcania do zabawy ☺️ Nasi goście byli bardzo zadowoleni i nie mogli się nadziwić, że wesele z DJ’em może być tak fajne! Stereotypy zażegnane, wszyscy zaskoczeni, my szczęśliwi. Norbert jest mistrzem w tym co robi, z całego serca i z czystym sumieniem polecamy! To dzięki niemu nasze wesele jest niezapomniane ☺️

    Kamila Majewska Avatar Kamila Majewska
    August 13, 2018
  • 5 star review  Najlepszy DJ ! Dziękujemy za wspaniałą imprezę, lepszego prowadzącego nie mogliśmy sobie wymarzyć. Goście byli zachwyceni, bawili się do rana i już w trakcie wesela wiele osób pytało 'co to za Dj i skąd Go wzięliśmy ' :)) Norbert wysłuchał naszych sugestii, dorzucił swoje pomysły i wyszło idealnie. Muzyka była różnorodna, tak by każdy znalazł coś dla siebie, zabawy wyjątkowe, nie oklepane. A Ci co chcą mieć muzykę na żywo i z tego powodu decydują się na zespół, żaden problem, ten Dj też zaśpiewa jeśli Młodzi i Goście sobie tego zażyczą 🙂 Polecamy w 100% i mamy nadzieję, że będziemy jeszcze mieli okazję bawić się na imprezie prowadzonej przez Norberta ! 🙂

    Klaudia Stankiewicz Avatar Klaudia Stankiewicz
    October 10, 2017
  • 5 star review  Dzięki wielkie!! Bylem na wielu weselach spotykałem różnych dobrych DJ, przeróżne wyśmienite orkiestry, jednak to co zrobil Norbi na naszym weselu przebiło wszystkich!! Jest masterem swojego fachu, jest super DJ, nieziemskim konferansjerem/wodzirejem! Potrafi wyczuć gości, intuicyjnie dobiera muzyke zeby oderwać od stołu nawet najbardziej zasiedzianych gości. Jest mega kreatywny, ma nieziemskie poczucie humoru - wszytsko robi ze smakiem. Norbi, zrobiles mega robotę!!! Polecę Cie każdemu!!

    Marek Andrejczyk Avatar Marek Andrejczyk
    September 12, 2017

Referencje DjNORBI