Referencje Facebook

  • 5 star review  Co po niektórzy goście byli przerażeni wiadomością że na weselu będzie prowadzącym Dj 😵?!?! A tu przeżyli miłe zaskoczenie!!! Wszyscy jak jeden opuszczając salę weselną byli pod pozytywnym wrażeniem!!! DZIĘKUJĘ 😘

    Olga Kucharska Avatar Olga Kucharska
    November 7, 2017
  • positive review  Lepszej osoby prowadzącej nasze wesele nie mogliśmy sobie wybrać! Norbert jest profesjonalistą w każdym calu, wszystko było tak jak sobie wymarzyliśmy. Cudowny instynkt muzyczny, idealny styl prowadzenia wesela i zachęcania do zabawy ☺️ Nasi goście byli bardzo zadowoleni i nie mogli się nadziwić, że wesele z DJ’em może być tak fajne! Stereotypy zażegnane, wszyscy zaskoczeni, my szczęśliwi. Norbert jest mistrzem w tym co robi, z całego serca i z czystym sumieniem polecamy! To dzięki niemu nasze wesele jest niezapomniane ☺️

    Kamila Majewska Avatar Kamila Majewska
    August 13, 2018
  • positive review  Chcesz mieć niezapomniane wrażenia, oprawę na najlepszym poziomie i zadowolenie 100%swoje i gości? To jest oferta dla Ciebie. Wesela, andrzejki, urodziny? Dla niego nie ma rzeczy nie do ogarnięcia 🔥👌Zero nudy - dużo śmiechu. Muzyka? - wedle życzenia i dla każdego. Oświetlenie? - nawet z piwnicy zrobi sale balową🤣z efektem wow. Nie zwlekaj!Zarezerwuj termin! Polecam!!!

    Natalia Romatowska Avatar Natalia Romatowska
    June 22, 2019
  • 5 star review  Najlepszy Dj, super zabawa, muzyka dopasowana do gości. Lepiej trafić nie mogliśmy. Polecamy z czystym sumieniem �

    Marta Kaźmierowicz Avatar Marta Kaźmierowicz
    July 10, 2018
  • positive review  Czlowiek orkiestra mega pozytywny zagra, zaspiewa, pobawi gości przy stole. Nawet najbardziej opornych gości wyciągnie na parkiet. Duże 5 odemnie i od żony. WIELKIE DZIĘKI NORBI !!!

    Paweł Kalinowski Avatar Paweł Kalinowski
    September 11, 2019
  • 5 star review  Goscie pod wielkim wrazeniem wodzireja. Super zabawa i efekty specjalne. Pelen profesjonalizm!!! Dziekujemy �

    Justa Jan Avatar Justa Jan
    September 18, 2017
  • positive review  Rownież dziękujemy!!! Jesteśmy zachwyceni i goście również, parkiet był pełen do samego rana!! 💓💓

    Martyna Dembińska Avatar Martyna Dembińska
    June 5, 2019
  • 5 star review  Najlepszy w całym mieście�

    Natalia Romatowska Avatar Natalia Romatowska
    April 15, 2018
  • 5 star review  Dzięki wielkie!! Bylem na wielu weselach spotykałem różnych dobrych DJ, przeróżne wyśmienite orkiestry, jednak to co zrobil Norbi na naszym weselu przebiło wszystkich!! Jest masterem swojego fachu, jest super DJ, nieziemskim konferansjerem/wodzirejem! Potrafi wyczuć gości, intuicyjnie dobiera muzyke zeby oderwać od stołu nawet najbardziej zasiedzianych gości. Jest mega kreatywny, ma nieziemskie poczucie humoru - wszytsko robi ze smakiem. Norbi, zrobiles mega robotę!!! Polecę Cie każdemu!!

    Marek Andrejczyk Avatar Marek Andrejczyk
    September 12, 2017
  • positive review  Tak tak tak! Można śmiało powierzyć temu Panu prowadzenie wesela! Wszyscy zadowoloni od najmłodszych do najstarszych gości a Para młoda to się w ogóle nie spodziewała, że tak dobrze będzie się bawić na własnym weselu 😂 Zdecydowanie polecam!

    Paulina Wawdziejczuk Avatar Paulina Wawdziejczuk
    July 21, 2019

Referencje DjNORBI