Referencje Facebook

  • positive review  Polecam całym sercem ! Organizacja i prowadzenie Wesela na najwyższym poziomie. Bardzo dobry kontakt. Udało się zorganizować wszystko a niektóre rzeczy nawet na ostatnio chwilę bez żadnych problemów. DJ otwarty na wszystkie propozycje, wytyczne, pomaga rozwiązać wszystkie napotkane problemy. Polecam z czystym sumieniem ! 🙂

    Wojtek Ciura Avatar Wojtek Ciura
    February 26, 2020
  • 5 star review  Dzięki wielkie!! Bylem na wielu weselach spotykałem różnych dobrych DJ, przeróżne wyśmienite orkiestry, jednak to co zrobil Norbi na naszym weselu przebiło wszystkich!! Jest masterem swojego fachu, jest super DJ, nieziemskim konferansjerem/wodzirejem! Potrafi wyczuć gości, intuicyjnie dobiera muzyke zeby oderwać od stołu nawet najbardziej zasiedzianych gości. Jest mega kreatywny, ma nieziemskie poczucie humoru - wszytsko robi ze smakiem. Norbi, zrobiles mega robotę!!! Polecę Cie każdemu!!

    Marek Andrejczyk Avatar Marek Andrejczyk
    September 12, 2017
  • 5 star review  Pełen profesjonalizm mega wrażenie i efekty .Polecam Serdecznie !!!!!!

    Jolanta Kumkowska Avatar Jolanta Kumkowska
    November 14, 2017
  • 5 star review  Najlepszy w całym mieście�

    Natalia Romatowska Avatar Natalia Romatowska
    April 15, 2018
  • positive review  Lepszej osoby prowadzącej nasze wesele nie mogliśmy sobie wybrać! Norbert jest profesjonalistą w każdym calu, wszystko było tak jak sobie wymarzyliśmy. Cudowny instynkt muzyczny, idealny styl prowadzenia wesela i zachęcania do zabawy ☺️ Nasi goście byli bardzo zadowoleni i nie mogli się nadziwić, że wesele z DJ’em może być tak fajne! Stereotypy zażegnane, wszyscy zaskoczeni, my szczęśliwi. Norbert jest mistrzem w tym co robi, z całego serca i z czystym sumieniem polecamy! To dzięki niemu nasze wesele jest niezapomniane ☺️

    Kamila Majewska Avatar Kamila Majewska
    August 13, 2018
  • 5 star review  Co po niektórzy goście byli przerażeni wiadomością że na weselu będzie prowadzącym Dj 😵?!?! A tu przeżyli miłe zaskoczenie!!! Wszyscy jak jeden opuszczając salę weselną byli pod pozytywnym wrażeniem!!! DZIĘKUJĘ 😘

    Olga Kucharska Avatar Olga Kucharska
    November 7, 2017
  • positive review  Rownież dziękujemy!!! Jesteśmy zachwyceni i goście również, parkiet był pełen do samego rana!! 💓💓

    Martyna Dembińska Avatar Martyna Dembińska
    June 5, 2019
  • positive review  Polecam w 100% praca wykonana w terminie zgodnie z umową

    Mariusz Skrzypek Avatar Mariusz Skrzypek
    March 10, 2020
  • positive review  DJ naprawdę godny polecenia, studniówkę czerwonego 2020 przeprowadził fantastycznie, wręcz fenomenalnie, pełen profesjonalizm. Wszyscy byli wręcz zachwyceni i oczarowani, ciągle było mnóstwo tańczących ludzi na parkiecie - po prostu wspaniale. DJ z prawdziwą pasją wykonuje swoją pracę, współpraca ciągle układała się świetnie. Polecam z całego serca 😇

    Przemek Sadowski Avatar Przemek Sadowski
    January 12, 2020
  • 5 star review  Profesjonalista to mało powiedziane. Praca z Tobą to przyjemność. Dziękuję

    Monika Jagłowska Avatar Monika Jagłowska
    January 10, 2018

Referencje DjNORBI