Referencje Facebook

  • positive review  Nie mogłam wybrać lepszej osoby do poprowadzenia zabawy weselnej! Pan Norbert rozruszał wszystkich gości, bez wyjątku, nawet tych, którym z tańcem i zabawą nie po drodze. Nie było osoby, której nie zaangażowałby w zabawę. Doskonale rozumie potrzeby Pary Młodej, ale weryfikuje również wszystko na bieżąco patrząc na to, jak bawią się goście. Ja i mąż jesteśmy zachwyceni, a goście nie chcieli schodzić z parkietu do bardzo późna. Z czystym sercem polecam wszystkim tym, którzy chcą mieć wymarzoną zabawę weselną!

    Urszula Buziewicz Avatar Urszula Buziewicz
    August 26, 2019
  • 5 star review  Pełen profesjonalizm mega wrażenie i efekty .Polecam Serdecznie !!!!!!

    Jolanta Kumkowska Avatar Jolanta Kumkowska
    November 14, 2017
  • positive review  Polecam całym sercem ! Organizacja i prowadzenie Wesela na najwyższym poziomie. Bardzo dobry kontakt. Udało się zorganizować wszystko a niektóre rzeczy nawet na ostatnio chwilę bez żadnych problemów. DJ otwarty na wszystkie propozycje, wytyczne, pomaga rozwiązać wszystkie napotkane problemy. Polecam z czystym sumieniem ! 🙂

    Wojtek Ciura Avatar Wojtek Ciura
    February 26, 2020
  • 5 star review  Najlepszy DJ ! Dziękujemy za wspaniałą imprezę, lepszego prowadzącego nie mogliśmy sobie wymarzyć. Goście byli zachwyceni, bawili się do rana i już w trakcie wesela wiele osób pytało 'co to za Dj i skąd Go wzięliśmy ' :)) Norbert wysłuchał naszych sugestii, dorzucił swoje pomysły i wyszło idealnie. Muzyka była różnorodna, tak by każdy znalazł coś dla siebie, zabawy wyjątkowe, nie oklepane. A Ci co chcą mieć muzykę na żywo i z tego powodu decydują się na zespół, żaden problem, ten Dj też zaśpiewa jeśli Młodzi i Goście sobie tego zażyczą 🙂 Polecamy w 100% i mamy nadzieję, że będziemy jeszcze mieli okazję bawić się na imprezie prowadzonej przez Norberta ! 🙂

    Klaudia Stankiewicz Avatar Klaudia Stankiewicz
    October 10, 2017
  • 5 star review  Profesjonalista to mało powiedziane. Praca z Tobą to przyjemność. Dziękuję

    Monika Jagłowska Avatar Monika Jagłowska
    January 10, 2018
  • 5 star review  Goscie pod wielkim wrazeniem wodzireja. Super zabawa i efekty specjalne. Pelen profesjonalizm!!! Dziekujemy �

    Justa Jan Avatar Justa Jan
    September 18, 2017
  • positive review  Czlowiek orkiestra mega pozytywny zagra, zaspiewa, pobawi gości przy stole. Nawet najbardziej opornych gości wyciągnie na parkiet. Duże 5 odemnie i od żony. WIELKIE DZIĘKI NORBI !!!

    Paweł Kalinowski Avatar Paweł Kalinowski
    September 11, 2019
  • 5 star review  Najlepszy Dj, super zabawa, muzyka dopasowana do gości. Lepiej trafić nie mogliśmy. Polecamy z czystym sumieniem �

    Marta Kaźmierowicz Avatar Marta Kaźmierowicz
    July 10, 2018
  • 5 star review  Co po niektórzy goście byli przerażeni wiadomością że na weselu będzie prowadzącym Dj 😵?!?! A tu przeżyli miłe zaskoczenie!!! Wszyscy jak jeden opuszczając salę weselną byli pod pozytywnym wrażeniem!!! DZIĘKUJĘ 😘

    Olga Kucharska Avatar Olga Kucharska
    November 7, 2017
  • positive review  Lepszej osoby prowadzącej nasze wesele nie mogliśmy sobie wybrać! Norbert jest profesjonalistą w każdym calu, wszystko było tak jak sobie wymarzyliśmy. Cudowny instynkt muzyczny, idealny styl prowadzenia wesela i zachęcania do zabawy ☺️ Nasi goście byli bardzo zadowoleni i nie mogli się nadziwić, że wesele z DJ’em może być tak fajne! Stereotypy zażegnane, wszyscy zaskoczeni, my szczęśliwi. Norbert jest mistrzem w tym co robi, z całego serca i z czystym sumieniem polecamy! To dzięki niemu nasze wesele jest niezapomniane ☺️

    Kamila Majewska Avatar Kamila Majewska
    August 13, 2018

Referencje DjNORBI