Referencje Facebook

  • 5 star review  Co po niektórzy goście byli przerażeni wiadomością że na weselu będzie prowadzącym Dj 😵?!?! A tu przeżyli miłe zaskoczenie!!! Wszyscy jak jeden opuszczając salę weselną byli pod pozytywnym wrażeniem!!! DZIĘKUJĘ 😘

    Olga Kucharska Avatar Olga Kucharska
    November 7, 2017
  • positive review  Chcesz mieć niezapomniane wrażenia, oprawę na najlepszym poziomie i zadowolenie 100%swoje i gości? To jest oferta dla Ciebie. Wesela, andrzejki, urodziny? Dla niego nie ma rzeczy nie do ogarnięcia 🔥👌Zero nudy - dużo śmiechu. Muzyka? - wedle życzenia i dla każdego. Oświetlenie? - nawet z piwnicy zrobi sale balową🤣z efektem wow. Nie zwlekaj!Zarezerwuj termin! Polecam!!!

    Natalia Romatowska Avatar Natalia Romatowska
    June 22, 2019
  • positive review  Czlowiek orkiestra mega pozytywny zagra, zaspiewa, pobawi gości przy stole. Nawet najbardziej opornych gości wyciągnie na parkiet. Duże 5 odemnie i od żony. WIELKIE DZIĘKI NORBI !!!

    Paweł Kalinowski Avatar Paweł Kalinowski
    September 11, 2019
  • 5 star review  Najlepszy Dj, super zabawa, muzyka dopasowana do gości. Lepiej trafić nie mogliśmy. Polecamy z czystym sumieniem �

    Marta Kaźmierowicz Avatar Marta Kaźmierowicz
    July 10, 2018
  • 5 star review  Goscie pod wielkim wrazeniem wodzireja. Super zabawa i efekty specjalne. Pelen profesjonalizm!!! Dziekujemy �

    Justa Jan Avatar Justa Jan
    September 18, 2017
  • positive review  Polecam w 100% praca wykonana w terminie zgodnie z umową

    Mariusz Skrzypek Avatar Mariusz Skrzypek
    March 10, 2020
  • positive review  Własciwy człowiek na wlasciwym miejscu! Z czystym sumieniem polecam na kazdego rodzaju impreze! Przesympatyczna osoba z anielska cierpliwoscia do mlodych ludzi 🙂 muzyka roznoroda , wspanialy wokal , atrakcyjne ceny i bogate wyposażenie to tylko dodatkowe atuty !!!!! polecam goraco !!!!! 🙂

    Marta Garlińska Avatar Marta Garlińska
    February 9, 2019
  • positive review  to jest osoba która dostosuje się z muzyką dla każdej osoby od 10l do 88l, nie ma mowy o monotonii i nietrafienia z muzyka. Gorąco polecam i jeśli bym miał znowu wybierać osobę od oprawy muzycznej to wybrał bym go ponownie.

    Damian Korzun Avatar Damian Korzun
    September 9, 2019
  • 5 star review  Dzięki wielkie!! Bylem na wielu weselach spotykałem różnych dobrych DJ, przeróżne wyśmienite orkiestry, jednak to co zrobil Norbi na naszym weselu przebiło wszystkich!! Jest masterem swojego fachu, jest super DJ, nieziemskim konferansjerem/wodzirejem! Potrafi wyczuć gości, intuicyjnie dobiera muzyke zeby oderwać od stołu nawet najbardziej zasiedzianych gości. Jest mega kreatywny, ma nieziemskie poczucie humoru - wszytsko robi ze smakiem. Norbi, zrobiles mega robotę!!! Polecę Cie każdemu!!

    Marek Andrejczyk Avatar Marek Andrejczyk
    September 12, 2017
  • positive review  Polecam całym sercem ! Organizacja i prowadzenie Wesela na najwyższym poziomie. Bardzo dobry kontakt. Udało się zorganizować wszystko a niektóre rzeczy nawet na ostatnio chwilę bez żadnych problemów. DJ otwarty na wszystkie propozycje, wytyczne, pomaga rozwiązać wszystkie napotkane problemy. Polecam z czystym sumieniem ! 🙂

    Wojtek Ciura Avatar Wojtek Ciura
    February 26, 2020

Referencje DjNORBI