Referencje Facebook

  • 5 star review  Co po niektórzy goście byli przerażeni wiadomością że na weselu będzie prowadzącym Dj 😵?!?! A tu przeżyli miłe zaskoczenie!!! Wszyscy jak jeden opuszczając salę weselną byli pod pozytywnym wrażeniem!!! DZIĘKUJĘ 😘

    Olga Kucharska Avatar Olga Kucharska
    November 7, 2017
  • positive review  Polecam całym sercem ! Organizacja i prowadzenie Wesela na najwyższym poziomie. Bardzo dobry kontakt. Udało się zorganizować wszystko a niektóre rzeczy nawet na ostatnio chwilę bez żadnych problemów. DJ otwarty na wszystkie propozycje, wytyczne, pomaga rozwiązać wszystkie napotkane problemy. Polecam z czystym sumieniem ! 🙂

    Wojtek Ciura Avatar Wojtek Ciura
    February 26, 2020
  • positive review  Polecam w 100% praca wykonana w terminie zgodnie z umową

    Mariusz Skrzypek Avatar Mariusz Skrzypek
    March 10, 2020
  • positive review  Własciwy człowiek na wlasciwym miejscu! Z czystym sumieniem polecam na kazdego rodzaju impreze! Przesympatyczna osoba z anielska cierpliwoscia do mlodych ludzi 🙂 muzyka roznoroda , wspanialy wokal , atrakcyjne ceny i bogate wyposażenie to tylko dodatkowe atuty !!!!! polecam goraco !!!!! 🙂

    Marta Garlińska Avatar Marta Garlińska
    February 9, 2019
  • positive review  DJ naprawdę godny polecenia, studniówkę czerwonego 2020 przeprowadził fantastycznie, wręcz fenomenalnie, pełen profesjonalizm. Wszyscy byli wręcz zachwyceni i oczarowani, ciągle było mnóstwo tańczących ludzi na parkiecie - po prostu wspaniale. DJ z prawdziwą pasją wykonuje swoją pracę, współpraca ciągle układała się świetnie. Polecam z całego serca 😇

    Przemek Sadowski Avatar Przemek Sadowski
    January 12, 2020
  • 5 star review  Najlepszy w całym mieście�

    Natalia Romatowska Avatar Natalia Romatowska
    April 15, 2018
  • 5 star review  Pełen profesjonalizm mega wrażenie i efekty .Polecam Serdecznie !!!!!!

    Jolanta Kumkowska Avatar Jolanta Kumkowska
    November 14, 2017
  • 5 star review  Najlepszy Dj, super zabawa, muzyka dopasowana do gości. Lepiej trafić nie mogliśmy. Polecamy z czystym sumieniem �

    Marta Kaźmierowicz Avatar Marta Kaźmierowicz
    July 10, 2018
  • positive review  Lepszej osoby prowadzącej nasze wesele nie mogliśmy sobie wybrać! Norbert jest profesjonalistą w każdym calu, wszystko było tak jak sobie wymarzyliśmy. Cudowny instynkt muzyczny, idealny styl prowadzenia wesela i zachęcania do zabawy ☺️ Nasi goście byli bardzo zadowoleni i nie mogli się nadziwić, że wesele z DJ’em może być tak fajne! Stereotypy zażegnane, wszyscy zaskoczeni, my szczęśliwi. Norbert jest mistrzem w tym co robi, z całego serca i z czystym sumieniem polecamy! To dzięki niemu nasze wesele jest niezapomniane ☺️

    Kamila Majewska Avatar Kamila Majewska
    August 13, 2018
  • 5 star review  Profesjonalista to mało powiedziane. Praca z Tobą to przyjemność. Dziękuję

    Monika Jagłowska Avatar Monika Jagłowska
    January 10, 2018

Referencje DjNORBI